Znajdziesz nas nas

RESTAURACJA

Sercem naszego Hotelu jest Restauracja. To tu powstają niesamowite potrawy, kuszące niepowtarzalnym smakiem i zapachem, a także elegancją podania.

Szef Kuchni wydobywa z każdego dania całą poezję smaków, która zaspokoi nawet najbardziej wyrafinowane podniebienia. W jego autorskich kompozycjach, zainspirowanych najnowszymi trendami kulinarnymi, można odnaleźć elementy kuchni nie tylko polskiej, ale także międzynarodowej. Specjalnością Szefa Kuchni jest m.in. carpaccio z piersi kaczki w aromacie truflowym z dodatkiem kaparów, oliwek, rukoli i parmezanu oraz filet z sandacza na aksamitnym sosie z białych porów, podawane z ziemniakami z wody.

Wszystkie dania są przygotowywane z ekologicznych produktów – ze świeżych owoców, warzyw i ziół oraz mięs, dostarczanych przez sprawdzonych, regionalnych producentów i przyrządzane są wg sprawdzonych receptur, wzbogaconym odrobiną fantazją naszych znakomitych kucharzy. Ta wirtuozeria kulinarna idealnie współgra z eleganckim wystrojem sali restauracyjnej. Całości dopełnia zgrany z zawsze uśmiechnięty team kelnerski. 

Wisienką na tym okazałym torcie jest barman wirtuoz, dla którego bar to pasja i styl życia. Drinki w jego wykonaniu to magia kolorów i smaków, a także orzeźwienie w letni dzień i przyjemne ciepło w zimowy wieczór.


 

SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO NASZEJ RESTAURACJI.

RÓZNORODNOŚĆ DAŃ W MENU SPRAWIA, ŻE KAŻDY ZNAJDZIE TU COŚ DLA SIEBIE. 

 

< Powrót do poprzedniej